Services > In en verkoop

John van Nieuwkerk is sinds jaren een begrip in de logistieke sector. Door deze reputatie en de vraag naar (gebruikte) vrachtwagens, trekkers opleggers, trailers en aanhangers biedt John van Nieuwkerk zijn diensten aan op dit gebied.

Indien u overweegt een transportmiddel aan te schaffen, dan kunt u met uw vragen en wensen terecht bij John van Nieuwkerk.

Een constant beeld van beschikbare (gebruikte) transportmiddelen is aanwezig. Indien niet direct iets voorhanden is wat u zoekt, dan start John van Nieuwkerk een intensieve zoektocht naar alternatieven. Gegarandeerd resultaat voor elk budget!

Daarnaast bemiddelt John van Nieuwkerk bij eventueel nieuw aan te schaffen transportmiddelen. John van Nieuwkerk bekijkt uw wensen, vergelijkt offertes en adviseert u over de inrichting en eisen van uw transportmiddel. Bespaar tijd, geld en moeite en betrek John van Nieuwkerk bij uw keuze.

Gebruikte Vrachtwagens, En Kranen, En grote grond voertuigen Gevraagd.
Wij zijn altijd opzoek naar gebruikte vrachtwagens Kranen, Shovel, Landbouw voertuigen. Alles wat Rolt op Wielen. Wij betalen alles op Factuur en volgens Afspraak. U kunt ook bij ons terecht, al... Lees verder

Prijs: € In Overleg.