In- en verkoop

Ervaren en betrouwbaar

Dat transport in het algemeen en vrachtwagens in het bijzonder onze grote passie is, moge duidelijk zijn; wij zijn daarnaast zeer bedreven in het in- en verkopen van gebruikte trucks en trailers. Onze jarenlange ervaring maakt ons een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van aan- en verkoop van trucks en trailers.

Bel gerust geheel vrijblijvend om te kijken wat wij voor u kan betekenen in het aan- en/of verkoopproces van uw truck of trailer.

Snel een afspraak

Heeft u gebruikte trucks of trailers te koop? Mail ons alvast uw foto’s. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en wij doen u een concreet bod of een reactie.

Wanneer de truck en/of trailer interessant voor ons is, doen wij u direct een bod en kunnen wij het voertuig vrijwel direct overnemen. Wij zorgen voor een perfecte afhandeling van alle formaliteiten en u krijgt per ommegaande uw geld.

Geef uw gegevens door

Centraal gelegen

Wij zijn centraal gelegen in de Randstad; dichtbij de Rotterdamse haven en ook de bloemenveiling in het Westland is op een steenworp afstand.

Inhuren

John van Nieuwkerk maakt zelf ook nog met enige regelmaat kilometers met één van zijn vrachtwagens; in zijn vrije uurtjes komt hij graag bij u langs om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Ervaring

Wij zijn zeer bedreven in het in- en verkopen van gebruikte trucks en trailers.

Snelheid

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op en wij doen u een concreet bod of een reactie.

Begrip

Wij zijn al jaren een begrip in de Zuid Hollandse transportwereld.