Historie

Het begin

Vanaf jongs af aan wilde ik vrachtwagenchauffeur worden. Op mijn 20ste ben ik begonnen als chauffeur in het Westland. Ik ging van tuinderslaan naar tuinderlaan en van veiling naar veiling. Dit werk heb ik jaren gedaan en ik ben van mening dat dit een zeer goede leerschool voor mij is geweest. Vervolgens ben ik internationaal chauffeur geworden tot 1995.

Zelfstandig worden

Vanaf medio september 1995 ben ik voor mezelf begonnen als zzp’er in transport met eigen vergunningen. Ik deed mijn werk voor grote transportbedrijven en ging veelvuldig naar Duitsland en Frankrijk met ladingen bloemen, planten, groente en fruit.

vrachtwagen met bloemen

Bemiddeling

Sinds 2000 bemiddel ik ook tussen chauffeurs en opdrachtgever. Ik heb dit vele jaren met veel plezier gedaan maar ik merkte dat ik nog steeds iets miste. Sinds 2005 bemiddelde ik, puur uit passie voor de auto’s, ook in de in- en verkoop van vrachtwagens. Ik heb dit werk vele jaren met plezier gedaan. Het bloed kroop nog steeds waar het niet gaan kan en ik wilde verder doorgroeien met mijn transportbedrijf.

Eigen transportbedrijf

Jaren geleden heb ik mijn eerste vrachtauto aangeschaft en inmiddels bestaat onze vloot uit 6 vrachtwagens. Met die vrachtwagens worden veelal zeecontainers gereden maar uiteraard doen we ook veel andere transportwerkzaamheden. Zo wordt in het bloemenseizoen veelvuldig naar België gereden om bloemen af te leveren bij klanten.

Ik ben trots op mijn bedrijf en op mijn personeel en hoop nog vele jaren op deze manier te kunnen ondernemen.

Ik sta open voor uitdagingen en nieuwe kansen. Mocht u hierover met mij van gedachten willen wisselen dan kunt u mij altijd bellen en kom bij u op de koffie.

Vrachtwagen met container in de haven